RIKSTEATRETS VÅRPROGRAM

Samfunnsengasjement og demokrati var stikkord da teatersjef Ellen Horn la frem Riksteatrets repertoar for våren 2014. Vigdis Hjorths kritikerroste roman Leve posthornet! blir teater, Toralv Maurstad skal på turné med publikumssuksessen «Sokrates’ forsvarstale» og grunnlovsjubileet markeres. Dette er bare noen av høydepunktene i Riksteatrets repertoar våren 2014. Ellers blir det både dans og godbiter for barna. Medlemmer i LTV får 20 % rabatt på alle forestillinger i tillegg til andre goder.

Løp og kjøp!

 

TEATERFEST I MOLDE 5 – 9 MARS

I dag braker det løs med Teaterfest i Molde! les mer

Leder i Ålesund Teaterforening, Lise Hellandsvik, og Tone Folke Olsen styremedlem i Teatrets Venner Teatret Vårt, skal i kraft av styremedlemskap i LTV bidra med erfaringer og inspirasjon om teatervennearbeid for potensielle «ildsjeler» invitert med av kulturhusledere i Møre og Romsdal i anledning Teaterfesten. LYKKE TIL!

 

FRIVILLIGHET NORGE – TOPPLEDERKONFERANSEN 2014

Over 200 styreledere og generalsekretærer møttes 14. januar for å diskutere hvem de nye frivillige er og hvordan de kan motiveres. Frivillig virkssomhet spenner over ulike områder som bl.a idrett, helse og sosialomsorg, beredskap, friluftsliv, religion, miljøvern, nærmiljø og kulturelle aktiviteter. Landsforbundet Teatrets Venner er nytt medlem, og daglig leder deltok.

Medlemskapet i Frivillighet Norge gir konkrete råd til hvordan teatervenneforeningene kan påvirke sin kommune for å fremme vekst og utvikling i den lokale frivilligheten. Teatervenner rundt om i landet bidrar til et mangfoldig tilbud i kommunene. Som nærmiljøbygger kan foreningene gå i dialog med kommunen slik at frivilligheten får større plass i lokalpolitikken.

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!