TUV er ungdomsorganisasjonen til Teaterets Venner, og jobber for å fremme teaterinteressen blant ungdom, samt skape gode tilbud til ungdom som liker å se på teater.

TUV er tilknyttet lokalt teater/scenekunstarrangør. TUV er aktive på Facebook, blog, twitter og andre sosiale medier med anmeldelser og omtaler av kommende forestillinger, og er med på å markedsføre forestillingene. Foreningene inviteres til prøveforestillinger, workshops i forbindelse med forestillinger, og tilbys gunstige rabattordninger. TUV arrangerer teaterturer og stunts og fungerer som teaterverter og teaterkontakter.

Riksteatret garanterer et opplegg for TUV-foreningene på samtlige forestillinger de sender ut.

Teatervenner Norge har egne samlinger for TUV-gruppene på årsmøtet for å gi faglig påfyll og «gass på tanken» til videre arbeid. TUV deltar på Riksteatrets arrangørseminar, som er hvor Teatervenner Norge sprer informasjon om organisasjonen. TUV forteller selv om sin aktivitet og får stor oppmerksomhet.

Har du lyst til å være med i TUV eller starte ditt eget lokallag? Send en mail til post@teatervenner.no med kontaktinfo, så hører du fra oss.